Zwaardvis

Zwaardvis is een heerlijk stuk vis dat veelzijdig is en gemakkelijk te bereiden. Het is een perfecte keuze voor een gezonde maaltijd. In dit recept wordt de zwaardvis gebakken met een kruidige korst en geserveerd met een frisse salade. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat iedereen zal waarderen.

Ingrediënten:

– 2 zwaardvissenfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/4 kopje paneermeel

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zwaardvissenfilets op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

3. Meng de paprikapoeder, knoflookpoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom.

4. Bestrooi de zwaardvissenfilets met het kruidenmengsel.

5. Bestrooi de filets met paneermeel.

6. Bak de zwaardvissenfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

7. Serveer de zwaardvissenfilets met een frisse salade.

Zwaardvis

Geef een reactie

Schuiven naar boven