Zalm forel

Zalmforel is een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een gezonde en smakelijke vis die je kunt koken op verschillende manieren. In dit recept wordt de zalmforel gebakken in een oven met een kruidige korst. De zalmforel wordt geserveerd met een frisse salade en een knapperige korst.

Ingrediënten:

– 2 zalmforellen
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1/2 theelepel kurkuma
– 1/2 theelepel koriander

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zalmforellen op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflookpoeder, paprikapoeder, zout, peper, kurkuma en koriander in een kom.

4. Bestrooi de zalmforellen met het kruidenmengsel.

5. Bak de zalmforellen in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de zalmforellen met een frisse salade en een knapperige korst.

Zalm forel

Geef een reactie

Schuiven naar boven