Pasta saus

Pasta saus is een heerlijke maaltijd die je in een handomdraai kunt maken. Het is een eenvoudig gerecht dat je met verschillende ingrediënten kunt variëren. In dit recept gebruiken we tomatensaus, uien, knoflook, paprika, oregano en basilicum om een heerlijke saus te maken. Met deze ingrediënten kun je een heerlijke pasta saus maken die je met je favoriete pasta kunt eten.

Ingrediënten:

– 2 blikken tomatensaus

– 1 ui, fijngehakt

– 2 teentjes knoflook, fijngehakt

– 1 rode paprika, in blokjes

– 1 theelepel oregano

– 1 theelepel basilicum

– Olijfolie

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een grote pan en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook op middelhoog vuur totdat ze zacht zijn.

2. Voeg de paprika, oregano en basilicum toe en bak nog een paar minuten.

3. Voeg de tomatensaus toe en breng het geheel aan de kook.

4. Laat de saus op laag vuur zachtjes koken totdat de saus dikker wordt.

5. Breng op smaak met zout en peper.

6. Serveer de saus met je favoriete pasta.

Pasta saus

Geef een reactie

Schuiven naar boven