Zuurvlees allerhande

Zuurvlees allerhande is een heerlijk gerecht dat je met verschillende ingrediënten kunt maken. Het is een eenvoudig gerecht dat je met weinig ingrediënten kunt bereiden. Het is een heerlijke maaltijd die je met je gezin kunt delen. Hieronder volgt een recept voor zuurvlees allerhande.

Ingrediënten:

– 500 gram runderlappen
– 2 uien, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels tomatenpuree
– 2 eetlepels azijn
– 2 eetlepels bruine suiker
– 2 eetlepels Worcestersaus
– 2 eetlepels paprikapoeder
– 2 eetlepels komijnpoeder
– 2 eetlepels korianderpoeder
– 2 eetlepels kruidnagelpoeder
– 2 eetlepels zout
– 2 eetlepels peper
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Leg de runderlappen in een ovenschaal en bestrooi met zout en peper.

3. Verwarm de olijfolie in een pan en fruit hierin de uien en knoflook.

4. Voeg de tomatenpuree, azijn, bruine suiker, Worcestersaus, paprikapoeder, komijnpoeder, korianderpoeder, kruidnagelpoeder, zout en peper toe en roer goed door.

5. Giet de saus over de runderlappen en zet de ovenschaal in de oven.

6. Bak het zuurvlees in ongeveer 45 minuten gaar.

7. Serveer het zuurvlees allerhande met aardappelpuree of rijst.

Zuurvlees allerhande

Geef een reactie

Schuiven naar boven