Chocomousse

Chocomousse is een heerlijk en luchtig dessert dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte afsluiter van een maaltijd of een lekker tussendoortje. In dit recept leer je hoe je een heerlijke chocomousse kunt maken.

Ingrediënten:

– 200 gram pure chocolade
– 4 eieren
– 2 eetlepels suiker
– 2 eetlepels koffie
– 2 eetlepels room

Bereidingswijze:

1. Smelt de chocolade au bain-marie.

2. Klop de eieren met de suiker tot een luchtige massa.

3. Voeg de koffie en de room toe aan de gesmolten chocolade en roer goed.

4. Voeg de eiermassa toe aan de chocolade en roer goed.

5. Verdeel de chocomousse over 4 kommen en laat afkoelen.

6. Serveer de chocomousse met wat vers fruit.

Eet smakelijk!

Chocomousse

Geef een reactie

Schuiven naar boven