Zomerpostelein

Zomerpostelein is een heerlijk seizoensgebonden groente die je kunt klaarmaken in een verscheidenheid aan gerechten. In dit recept combineer je de zomerpostelein met knoflook, olijfolie en kruiden om een smaakvolle en gezonde maaltijd te creëren. Het is een eenvoudig gerecht dat je in slechts een paar minuten klaar kunt maken. Dit recept is een geweldige manier om de zomerpostelein te genieten.

Ingrediënten:

– 500 gram zomerpostelein
– 2 teentjes knoflook, gehakt
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde basilicum
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de zomerpostelein en snijd deze in plakjes.

3. Leg de plakjes zomerpostelein op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

4. Voeg de knoflook, oregano, basilicum, zout en peper toe en meng alles goed.

5. Bak de zomerpostelein in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de plakjes goudbruin zijn.

6. Serveer de zomerpostelein warm met een salade of als bijgerecht.

Zomerpostelein

Geef een reactie

Schuiven naar boven