Zeepaling

Zeepaling is een heerlijk en gezond visgerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekker alternatief voor de traditionele visgerechten en het is ook nog eens een goede bron van eiwitten en vezels. In dit recept leer je hoe je een heerlijke zeepaling kunt bereiden met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 2 zeepalingen
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Was de zeepalingen en dep ze droog met keukenpapier.

3. Leg de zeepalingen op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

4. Meng de citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom en meng goed.

5. Bestrijk de zeepalingen met het mengsel en zet de bakplaat in de oven.

6. Bak de zeepalingen gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

7. Serveer de zeepalingen met een salade of groenten.

Eet smakelijk!

Zeepaling

Geef een reactie

Schuiven naar boven