Zeeduivel

Zeeduivel is een heerlijk visgerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekker, gezond en smakelijk gerecht dat je met verschillende ingrediënten kunt variëren. In dit recept gebruiken we een combinatie van knoflook, citroen, olijfolie en kruiden om de zeeduivel een heerlijke smaak te geven. De zeeduivel wordt gebakken in de oven, waardoor het een knapperig korstje krijgt. Dit recept is een eenvoudige manier om een heerlijk visgerecht te maken.

Ingrediënten:

– 2 zeeduivels
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 citroen, in partjes
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zeeduivels op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de zeeduivels met de knoflook, paprikapoeder, zout en peper.

4. Leg de citroenpartjes op de zeeduivels.

5. Bak de zeeduivels in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat ze gaar zijn.

6. Serveer de zeeduivels met een salade of aardappelpuree.

Zeeduivel

Geef een reactie

Schuiven naar boven