Zeeduivel jeroen meus

Zeeduivel is een heerlijk visgerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekker en gezond alternatief voor vlees en heeft een heerlijke smaak. In dit recept van Jeroen Meus bereiden we de zeeduivel op een eenvoudige manier met een paar ingrediënten. Het resultaat is een heerlijke maaltijd die je meteen kunt serveren.

Ingrediënten:

– 2 zeeduivels
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1/2 kopje witte wijn

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een ovenschaal en voeg de ui en knoflook toe. Bak de ui en knoflook tot ze zacht zijn.

3. Voeg de paprikapoeder, tijm, oregano, zout en peper toe en roer goed.

4. Voeg de zeeduivels toe en bak ze aan beide kanten goudbruin.

5. Voeg de witte wijn toe en laat het geheel 10 minuten sudderen.

6. Zet de ovenschaal in de oven en bak de zeeduivels gedurende 15 minuten.

7. Serveer de zeeduivel met een salade of aardappelpuree.

Zeeduivel jeroen meus

Geef een reactie

Schuiven naar boven