Zeebaarsfilet

Zeebaarsfilet is een heerlijk, smaakvol visgerecht dat eenvoudig te bereiden is. In dit recept wordt de zeebaarsfilet gebakken in een kruidige marinade en geserveerd met een frisse salade. Het is een perfecte maaltijd voor een zomerse avond.

Ingrediënten:

– 4 zeebaarsfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper in een kom.

3. Leg de zeebaarsfilets in een ovenschaal en giet de marinade erover.

4. Bak de zeebaarsfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

5. Serveer de zeebaarsfilets met een frisse salade.

Zeebaarsfilet

Geef een reactie

Schuiven naar boven