Remouladesaus

Remouladesaus is een klassieke saus die vaak wordt gebruikt als dip voor vis, gefrituurde gerechten of als topping voor salades. Het is een heerlijke saus die gemakkelijk thuis te maken is. Deze versie van remouladesaus is gemaakt met mayonaise, mosterd, augurk, knoflook, paprikapoeder, worcestersaus en kappertjes.

Ingrediënten:

– 1 kop mayonaise
– 2 eetlepels Dijon mosterd
– 1 eetlepel augurk
– 1 teentje knoflook, geperst
– 1/2 theelepel paprikapoeder
– 1/2 theelepel Worcestersaus
– 2 eetlepels kappertjes

Instructies:

1. Meng alle ingrediënten in een kom tot een gladde saus.

2. Breng de saus op smaak met zout en peper.

3. Serveer de saus bij vis, gefrituurde gerechten of als topping voor salades.

Remouladesaus

Geef een reactie

Schuiven naar boven