Zeebaars

Zeebaars is een heerlijk vissoort die je op veel manieren kunt bereiden. In dit recept gaan we de zeebaars bereiden met een heerlijke kruidige saus. De saus is gemaakt van knoflook, citroen, olijfolie, koriander, paprikapoeder en zout. De zeebaars wordt gebakken in de oven en krijgt een heerlijke smaak door de saus. Dit recept is een echte aanrader voor iedereen die van vis houdt.

Ingrediënten:

– 2 zeebaarzen
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 citroen, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel koriander
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zeebaarzen op een bakplaat en bestrijk ze met olijfolie.

3. Meng de knoflook, citroensap, koriander, paprikapoeder en zout in een kom.

4. Bestrijk de zeebaarzen met de kruidige saus.

5. Bak de zeebaarzen in de oven gedurende 15-20 minuten.

6. Serveer de zeebaar met een salade of aardappelen.

Zeebaars

Geef een reactie

Schuiven naar boven