Zeebaars filet

Zeebaarsfilet is een heerlijk, smaakvol visgerecht dat eenvoudig te bereiden is. Het is een perfecte maaltijd voor een snelle weekdag of een speciale gelegenheid. In dit recept wordt de zeebaarsfilet gebakken in een kruidige boter-citroen saus, geserveerd met een frisse salade van komkommer en tomaat. Het is een heerlijk, gezond en smaakvol gerecht dat iedereen zal waarderen.

Ingrediënten:

– 4 zeebaarsfilets
– 2 eetlepels boter
– 2 eetlepels citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1 komkommer, in plakjes
– 1 tomaat, in plakjes
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de zeebaarsfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de boter.

3. Meng het citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom en giet het over de zeebaarsfilets.

4. Bak de zeebaarsfilets in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

5. Terwijl de vis bakt, verwarm de olijfolie in een koekenpan en voeg de komkommer en tomaat toe. Bak de groenten gedurende 5-7 minuten, of totdat ze zacht zijn.

6. Serveer de zeebaarsfilets met de salade van komkommer en tomaat. Geniet ervan!

Zeebaars filet

Geef een reactie

Schuiven naar boven