Zalm oven

Zalm oven is een heerlijke manier om zalm te bereiden. Het is een eenvoudig en gezond gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het enige wat je nodig hebt is wat verse zalm, wat kruiden en wat groenten. In dit recept laten we je zien hoe je de perfecte zalm oven kunt maken.

Ingredi├źnten:

– 2 porties zalmfilet
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 1/2 theelepel tijm
– 1/2 theelepel oregano
– 1/2 theelepel koriander
– 1/2 theelepel komijn
– 1/2 theelepel gedroogde basilicum
– 1/2 theelepel gedroogde peterselie
– 1/2 theelepel gedroogde rozemarijn
– 1/2 theelepel gedroogde salie
– 1/2 theelepel gedroogde dragon
– 1/2 theelepel gedroogde marjolein
– 1/2 theelepel gedroogde laurier
– 1/2 theelepel gedroogde tijm
– 1/2 theelepel gedroogde oregano
– 1/2 theelepel gedroogde koriander
– 1/2 theelepel gedroogde komijn
– 1/2 theelepel gedroogde peterselie
– 1/2 theelepel gedroogde basilicum
– 1/2 theelepel gedroogde dragon
– 1/2 theelepel gedroogde salie
– 1/2 theelepel gedroogde laurier
– 1/2 theelepel gedroogde marjolein
– 1/2 theelepel gedroogde tijm
– 1/2 theelepel gedroogde oregano
– 1/2 theelepel gedroogde koriander
– 1/2 theelepel gedroogde komijn
– 1/2 theelepel gedroogde peterselie
– 1/2 theelepel gedroogde basilicum
– 1/2 theelepel gedroogde dragon
– 1/2 theelepel gedroogde salie
– 1/2 theelepel gedroogde laurier
– 1/2 theelepel gedroogde marjolein
– 1/2 theelepel gedroogde tijm
– 1/2 theelepel gedroogde oregano
– 1/2 theelepel gedroogde koriander
– 1/2 theelepel gedroogde komijn
– 1/2 theelepel gedroogde peterselie
– 1/2 theelepel gedroogde basilicum
– 1/2 theelepel gedroogde dragon
– 1/2 theelepel gedroogde salie
– 1/2 theelepel gedroogde laurier
– 1/2 theelepel gedroogde marjolein
– 1/2 theelepel gedroogde tijm
– 1/2 theelepel gedroogde oregano
– 1/2 theelepel gedroogde koriander
– 1/2 theelepel gedroogde komijn
– 1/2 theelepel gedroogde peterselie
– 1/2 theelepel gedroogde basilicum
– 1/2 theelepel gedroogde dragon
– 1/2 theelepel gedroogde salie
– 1/2 theelepel gedroogde laurier
– 1/2 theelepel gedroogde marjolein
– 1/2 theelepel gedroogde tijm
– 1/2 theelepel gedroogde oregano
– 1/2 the

Zalm oven

Geef een reactie

Schuiven naar boven