Zalm bonbon

Zalm bonbon is een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een lekker, gezond en voedzaam gerecht dat je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis met vrienden of familie. Met deze simpele stappen kun je een heerlijke zalm bonbon maken.

Ingrediënten:

– 500 gram zalmfilet
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 2 eetlepels fijngehakte peterselie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de zalmfilet in kleine stukjes.

3. Meng de olijfolie, citroensap, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper in een kom.

4. Voeg de stukjes zalm toe aan de marinade en meng goed.

5. Leg de zalmstukjes op een bakplaat en bestrijk ze met de marinade.

6. Bak de zalmstukjes in de oven gedurende 15-20 minuten.

7. Haal de zalm uit de oven en bestrooi met de fijngehakte peterselie.

8. Serveer de zalm bonbon met een salade of aardappelpuree.

Eet smakelijk!

Zalm bonbon

Geef een reactie

Schuiven naar boven