Zachte wafels

Heerlijke zachte wafels zijn een perfecte traktatie voor elke gelegenheid. Deze zachte wafels zijn gemakkelijk te maken en zijn een geweldige manier om je gasten te verwennen. Met deze recept kun je in een mum van tijd heerlijke zachte wafels maken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 2 eieren
– 1/2 kopje suiker
– 1/2 kopje boter, gesmolten
– 1 kopje melk

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de bloem, bakpoeder en zout in een kom.

3. Klop de eieren en suiker in een andere kom tot het licht en luchtig is.

4. Voeg de gesmolten boter toe aan de eieren en suiker en meng goed.

5. Voeg de melk toe aan het ei-suiker-botermengsel en meng goed.

6. Voeg het bloemmengsel toe aan het ei-suiker-botermengsel en meng goed.

7. Verdeel het deeg over een met bakpapier beklede bakplaat.

8. Bak de wafels in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat ze goudbruin zijn.

9. Laat de wafels afkoelen en serveer.

Zachte wafels

Geef een reactie

Schuiven naar boven