Truffel

Truffel is een heerlijk ingrediënt dat veel gebruikt wordt in de Franse keuken. Het is een kostbaar ingrediënt dat een intense smaak en aroma geeft aan gerechten. In dit recept maken we gebruik van truffel om een heerlijke pasta te maken.

Ingrediënten:

– 500 gram spaghetti
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 2 eetlepels truffelolie
– 2 eetlepels truffel, fijngehakt
– 2 eetlepels Parmezaanse kaas, geraspt
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook gedurende 1 minuut.

3. Voeg de truffelolie toe en bak nog 1 minuut.

4. Voeg de truffel toe en bak nog 1 minuut.

5. Voeg de spaghetti toe en roer goed om.

6. Voeg de Parmezaanse kaas toe en roer goed om.

7. Breng op smaak met zout en peper.

8. Serveer de pasta met extra Parmezaanse kaas.

Truffel

Geef een reactie

Schuiven naar boven