Introductie
Wrap vegetarisch is een heerlijke en gezonde maaltijd die je in een handomdraai kunt maken. Het is een perfecte optie als je op zoek bent naar een snelle en smakelijke maaltijd. Deze vegetarische wrap is gevuld met een heerlijke mix van groenten, kaas en kruiden. Het is een perfecte maaltijd voor een lunch of diner.
Ingrediënten
– 4 wraps
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 courgette, in blokjes
– 1 blikje mais
– 1 blikje kidneybonen, uitgelekt
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel chilipoeder
– 1 theelepel oregano
– 200 gram geraspte kaas
– Zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.
2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en fruit hierin de ui en knoflook aan.
3. Voeg de paprika, courgette, mais, kidneybonen, paprikapoeder, komijnpoeder, chilipoeder en oregano toe en bak alles 5 minuten.
4. Verdeel het groentemengsel over de wraps en bestrooi met de geraspte kaas.
5. Rol de wraps op en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.
6. Bak de wraps in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de kaas gesmolten is.
7. Serveer de wraps warm met een salade.