Worteltjes

Worteltjes zijn een heerlijk en gezond gerecht dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke portie worteltjes kunt maken met een knapperige korst. Deze worteltjes zijn een perfecte bijgerecht voor elke maaltijd.

Ingrediënten:

– 500 gram worteltjes

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel komijn

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Schil de worteltjes en snijd ze in plakjes van ongeveer 1 cm dik.

3. Leg de plakjes wortel op een bakplaat en besprenkel ze met de olijfolie.

4. Meng de komijn, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper in een kom en strooi het mengsel over de worteltjes.

5. Rooster de worteltjes in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze knapperig en goudbruin zijn.

6. Serveer de worteltjes warm als bijgerecht.

Worteltjes

Geef een reactie

Schuiven naar boven