Worteltjes met vis

Worteltjes met vis is een heerlijk en gezond gerecht dat je in een handomdraai klaar hebt. Het is een lekkere combinatie van zoete worteltjes en smakelijke vis. In dit recept worden de worteltjes gebakken met knoflook en kruiden, en vervolgens geserveerd met gebakken vis. Het is een eenvoudig gerecht dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan.

Ingrediënten:

– 500 gram worteltjes
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel paprikapoeder
– 2 eetlepels olijfolie
– 500 gram visfilet
– 2 eetlepels boter
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Schil de worteltjes en snijd ze in dunne plakjes.

3. Doe de worteltjes in een ovenschaal en voeg de knoflook, komijn, paprikapoeder en olijfolie toe. Meng alles goed door elkaar en zet de schaal in de oven. Bak de worteltjes in ongeveer 20 minuten gaar.

4. Verwarm intussen een koekenpan en voeg de boter toe. Bak de visfilet aan beide kanten goudbruin. Breng op smaak met zout en peper.

5. Serveer de gebakken worteltjes met de gebakken visfilet. Eet smakelijk!

Worteltjes met vis

Geef een reactie

Schuiven naar boven