Wortel tortilla

Wortel tortilla is een heerlijke, gezonde en eenvoudige maaltijd die je in een mum van tijd klaar hebt. Het is een lekkere combinatie van wortel, ui, knoflook, paprika, koriander en een klein beetje chili. De tortilla’s zijn gevuld met deze ingrediënten en gebakken in olijfolie. Het resultaat is een smakelijke, knapperige tortilla die je kunt serveren met een salade of als bijgerecht. Hieronder volgt het recept voor wortel tortilla.

Ingrediënten:

– 2 grote wortels, geraspt
– 1 ui, fijngehakt
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 rode paprika, in kleine blokjes
– 1 theelepel korianderpoeder
– 1 theelepel chilipoeder
– 4 tortilla’s
– Olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en voeg de ui, knoflook, paprika, koriander en chili toe. Bak deze ingrediënten ongeveer 5 minuten op middelhoog vuur.

3. Voeg de geraspte wortel toe en bak nog eens 5 minuten.

4. Verdeel het wortelmengsel over de tortilla’s en vouw deze dicht.

5. Leg de tortilla’s op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze in de oven gedurende 10-15 minuten.

6. Serveer de wortel tortilla’s met een salade of als bijgerecht.

Wortel tortilla

Geef een reactie

Schuiven naar boven