Worstenbroodjes robèrt

Worstenbroodjes robèrt zijn een heerlijk en eenvoudig te maken snack. Ze zijn een favoriet bij veel mensen, vooral bij kinderen. Ze zijn gemakkelijk te maken en kunnen worden geserveerd als een snack of als een maaltijd. In dit recept leer je hoe je worstenbroodjes robèrt kunt maken.

Ingrediënten:

– 500 gram bloem

– 2 theelepels bakpoeder

– 2 eetlepels suiker

– 1 theelepel zout

– 2 eetlepels boter

– 250 ml melk

– 2 eetlepels gist

– 2 eetlepels kruiden

– 500 gram worsten

– 1 ei

– Olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de bloem, bakpoeder, suiker, zout, boter, melk, gist en kruiden in een kom. Kneed het deeg goed.

3. Rol het deeg uit tot een dikke lap.

4. Snijd het deeg in stukken van ongeveer 10 cm.

5. Leg een worst op elk stuk deeg en vouw het deeg eromheen.

6. Leg de worstenbroodjes op een met bakpapier beklede bakplaat.

7. Klop het ei los en bestrijk de broodjes hiermee.

8. Bak de broodjes in de oven gedurende 20 minuten.

9. Haal de broodjes uit de oven en bestrijk ze met olijfolie.

10. Laat de broodjes afkoelen en serveer ze warm.

Eet smakelijk!

Worstenbroodjes robèrt

Geef een reactie

Schuiven naar boven