Bavette nigella

Bavette nigella is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die gemakkelijk te bereiden is. Het is een combinatie van bavette, een soort vlees dat licht zoet en sappig is, en nigella, een kruid dat een pittige smaak heeft. Deze maaltijd is een geweldige manier om een smaakvolle maaltijd te maken met weinig ingrediënten. Hieronder volgt een recept voor bavette nigella.

Ingrediënten:

– 500 gram bavette
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 theelepel gedroogde nigella
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de bavette in een ovenschaal en besprenkel met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, nigella, paprikapoeder, zout en peper in een kom en meng goed.

4. Bestrooi de bavette met het kruidenmengsel.

5. Bak de bavette in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat het vlees gaar is.

6. Serveer de bavette nigella met een salade of groenten.

Bavette nigella

Geef een reactie

Schuiven naar boven