Wok vegetarisch

Wok vegetarisch is een heerlijke, gezonde maaltijd die je in een handomdraai klaar hebt. Het is een perfecte manier om veel groenten te eten en je maaltijd lekker en voedzaam te maken. Met deze recept kun je een heerlijke wok vegetarisch maken met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 ui, gesnipperd

– 2 teentjes knoflook, geperst

– 1 paprika, in blokjes

– 1 courgette, in plakjes

– 200 gram champignons, in plakjes

– 1 blikje mais

– 1 blikje kidneybonen

– 1 eetlepel sojasaus

– 1 eetlepel sesamolie

– 1 eetlepel gemberpoeder

– 1 eetlepel chilipoeder

– 1 eetlepel kurkuma

– 1 eetlepel komijn

– 1 eetlepel paprikapoeder

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een wok of grote koekenpan.

2. Voeg de ui, knoflook, paprika, courgette en champignons toe en bak de groenten ongeveer 5 minuten.

3. Voeg de mais, kidneybonen, sojasaus, sesamolie, gemberpoeder, chilipoeder, kurkuma, komijn en paprikapoeder toe en roer goed door.

4. Breng op smaak met zout en peper.

5. Laat de wok vegetarisch nog 5 minuten koken en serveer direct.

Eet smakelijk!

Wok vegetarisch

Geef een reactie

Schuiven naar boven