Wittekool

Wittekool is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke wittekool met een knapperige bite kunt maken. Het is een eenvoudig recept dat je in een mum van tijd klaar hebt.

Ingrediënten:

– 1 kopje wittekool, in dunne reepjes gesneden

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de wittekool op een bakplaat en besprenkel met de olijfolie.

3. Bestrooi met knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper.

4. Rooster de wittekool in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de kool knapperig is.

5. Serveer de wittekool warm.

Wittekool

Geef een reactie

Schuiven naar boven