Witte eierkoeken

Witte eierkoeken zijn een heerlijk en eenvoudig te maken gebak. Ze zijn luchtig, licht en heerlijk zoet. Deze eierkoeken zijn perfect als ontbijt, lunch of als tussendoortje. Met deze recept kun je in een handomdraai een heerlijke witte eierkoek maken.

Ingrediënten:

– 4 eieren

– 200 gram suiker

– 200 gram bloem

– 1 theelepel bakpoeder

– 1 theelepel vanille extract

– 2 eetlepels melk

– 2 eetlepels boter

– 1 snufje zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Klop de eieren en suiker in een kom tot een luchtige massa.

3. Voeg de bloem, bakpoeder, vanille extract, melk, boter en zout toe en mix alles goed door elkaar.

4. Vet een bakplaat in met boter en verdeel het beslag over de bakplaat.

5. Bak de eierkoeken in de oven gedurende 15-20 minuten.

6. Laat de eierkoeken afkoelen en serveer ze met poedersuiker of jam.

Witte eierkoeken

Geef een reactie

Schuiven naar boven