Wilde zalm

Wilde zalm is een heerlijk, gezond en veelzijdig gerecht. Het is een perfecte bron van eiwitten, vitamines en mineralen. Het is ook een geweldige manier om je maaltijd te verrijken met een heerlijke smaak. In dit recept laten we je zien hoe je wilde zalm kunt bereiden met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 2 porties wilde zalm
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 1 theelepel gedroogde oregano

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de wilde zalm op een bakplaat en bestrijk deze met de olijfolie.

3. Meng de citroensap, knoflookpoeder, zout, peper en oregano in een kom en meng goed.

4. Bestrijk de wilde zalm met het mengsel en zorg ervoor dat de vis goed bedekt is.

5. Bak de wilde zalm in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de wilde zalm met een salade of groenten naar keuze.

Eet smakelijk!

Wilde zalm

Geef een reactie

Schuiven naar boven