Walnotencake

Walnotencake is een heerlijke, zoete traktatie die perfect is voor een speciale gelegenheid. Deze cake is gemaakt met vers gehakte walnoten, boter, suiker, eieren, bloem en melk. Het resultaat is een luchtige, smeuïge cake met een heerlijke walnoot smaak. Hieronder volgt het recept voor deze heerlijke walnotencake.

Ingrediënten:

– 200 gram walnoten, gehakt
– 200 gram boter, gesmolten
– 200 gram suiker
– 4 eieren
– 200 gram bloem
– 200 ml melk

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 180 graden Celsius.

2. Meng de gehakte walnoten, gesmolten boter, suiker en eieren in een kom.

3. Voeg de bloem toe en meng alles goed.

4. Voeg de melk toe en meng alles goed.

5. Vet een cakevorm in en giet het beslag erin.

6. Bak de cake in de oven gedurende 30-35 minuten.

7. Controleer of de cake gaar is door er een satéprikker in te steken. Als deze er schoon uitkomt, is de cake gaar.

8. Laat de cake afkoelen en serveer.

Walnotencake

Geef een reactie

Schuiven naar boven