Wafelbeslag

Wafels zijn een heerlijk zoet gebak dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Met dit recept voor wafelbeslag kun je in een handomdraai heerlijke wafels bakken. Het is een eenvoudig recept dat je met eenvoudige ingrediënten kunt maken. Je hebt slechts een paar minuten nodig om het beslag te maken en je kunt het dan direct gebruiken om wafels te bakken.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 2 eetlepels suiker
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 2 eieren
– 1 kopje melk
– 1/2 kopje boter, gesmolten

Instructies:

1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Meng in een grote kom de bloem, suiker, bakpoeder en zout.

3. Voeg de eieren, melk en gesmolten boter toe en meng tot een glad beslag.

4. Verdeel het beslag over de wafelijzer en bak de wafels goudbruin.

5. Serveer de wafels warm met poedersuiker, stroop of andere toppings naar keuze.

Wafelbeslag

Geef een reactie

Schuiven naar boven