Wafel zonder ei

Introductie
Wafels zijn een heerlijk zoet gebak dat je kunt eten als ontbijt, lunch of snack. Deze wafels zijn gemaakt zonder ei, waardoor ze een gezondere optie zijn. Ze zijn ook gemakkelijk te maken en kunnen worden geserveerd met verschillende toppings.

Ingrediënten
– 2 kopjes bloem
– 2 theelepels bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 1/2 kopje suiker
– 1/2 kopje plantaardige olie
– 1 kopje melk

Instructies
1. Verwarm de oven voor op 350 graden Fahrenheit.

2. Meng in een grote kom de bloem, bakpoeder, zout en suiker.

3. Voeg de olie en melk toe en meng tot een glad beslag.

4. Vet een wafelijzer in met olie of boter.

5. Verwarm het wafelijzer en giet een kleine hoeveelheid beslag in het midden.

6. Bak de wafel gedurende 3-4 minuten totdat hij goudbruin is.

7. Herhaal de stappen 5 en 6 totdat al het beslag is opgebruikt.

8. Serveer de wafels warm met vers fruit, poedersuiker of andere toppings naar keuze.

Wafel zonder ei

Geef een reactie

Schuiven naar boven