Voor macaroni

Macaroni met kaas is een klassiek gerecht dat al generaties lang wordt gegeten. Het is een eenvoudig en smakelijk gerecht dat je met weinig ingrediënten kunt maken. In dit recept gebruiken we kaas, macaroni, boter, bloem en melk om een heerlijke kaassaus te maken. Met deze ingrediënten kun je een heerlijke maaltijd maken die je hele gezin zal smaken.

Ingrediënten:

– 500 gram macaroni
– 200 gram geraspte kaas
– 2 eetlepels boter
– 2 eetlepels bloem
– 2 kopjes melk
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de boter in een pan en voeg de bloem toe. Roer de bloem en boter samen totdat het een glad mengsel is.

3. Voeg de melk toe en roer het mengsel totdat het dikker wordt.

4. Voeg de geraspte kaas toe en roer het mengsel totdat de kaas is gesmolten.

5. Voeg de gekookte macaroni toe en roer het mengsel goed door.

6. Breng op smaak met zout en peper.

7. Serveer de macaroni met kaas warm.

Voor macaroni

Geef een reactie

Schuiven naar boven