Voor hartige taart

Hartige taart is een heerlijke maaltijd die je gemakkelijk kunt maken en die je met veel verschillende ingrediënten kunt variëren. In dit recept maken we een hartige taart met een bodem van bladerdeeg, gevuld met een mengsel van gehakt, ui, paprika, champignons en kaas. Deze hartige taart is een heerlijke maaltijd die je met een salade of een andere groente kunt serveren.

Ingrediënten:

– 1 pakje bladerdeeg

– 500 gram gehakt

– 1 ui, fijngesneden

– 1 rode paprika, in kleine blokjes

– 200 gram champignons, in plakjes

– 200 gram geraspte kaas

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 eetlepel oregano

– 1 theelepel paprikapoeder

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Vet een springvorm in met wat olijfolie.

3. Rol het bladerdeeg uit en bekleed de springvorm ermee.

4. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak hierin het gehakt rul.

5. Voeg de ui, paprika, champignons, oregano, paprikapoeder, zout en peper toe en bak nog een paar minuten mee.

6. Verdeel het gehaktmengsel over de bladerdeegbodem en strooi de geraspte kaas erover.

7. Bak de hartige taart in de oven in ongeveer 25 minuten gaar.

8. Laat de taart afkoelen en serveer met een salade of andere groente.

Voor hartige taart

Geef een reactie

Schuiven naar boven