Voor chinese kool

Chinese kool is een veelzijdige groente die vaak wordt gebruikt in Aziatische gerechten. Het is een lekkere, knapperige groente die een heerlijke smaak heeft. In dit recept wordt Chinese kool gebruikt om een heerlijke, gezonde salade te maken. Het is een eenvoudig recept dat je in een paar minuten klaar hebt.

Ingrediënten:

– 1 krop Chinese kool, in dunne reepjes gesneden

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 eetlepel sojasaus

– 1 eetlepel sesamolie

– 1 theelepel suiker

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel gemberpoeder

– 1 theelepel zout

– 1 theelepel peper

– 1 eetlepel sesamzaadjes

Bereidingswijze:

1. Verwarm de olijfolie in een wok of grote koekenpan.

2. Voeg de Chinese kool toe en bak deze gedurende 2-3 minuten.

3. Voeg de sojasaus, sesamolie, suiker, knoflookpoeder, gemberpoeder, zout en peper toe en roer goed door.

4. Bak de Chinese kool nog een paar minuten, totdat deze gaar is.

5. Serveer de Chinese kool met de sesamzaadjes erover.

Eet smakelijk!

Voor chinese kool

Geef een reactie

Schuiven naar boven