Voor bleekselderij

Bleekselderij is een veelzijdige groente die je op verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de bleekselderij gebakken met knoflook en kruiden, waardoor het een heerlijke smaak krijgt. Het is een eenvoudig en gezond gerecht dat je binnen een paar minuten klaar hebt. Dit recept is een perfecte aanvulling op je maaltijd en een lekkere manier om meer groenten te eten.

Ingrediënten:

– 1 stengel bleekselderij, in plakjes gesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 eetlepel olijfolie
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de plakjes bleekselderij op een bakplaat en besprenkel met olijfolie.

3. Bestrooi met knoflook, paprikapoeder, komijnpoeder, zout en peper.

4. Bak de bleekselderij in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de plakjes goudbruin en knapperig zijn.

5. Serveer de gebakken bleekselderij warm.

Voor bleekselderij

Geef een reactie

Schuiven naar boven