Voor avondeten

Pasta met spinazie en ricotta

Dit is een heerlijk en gezond recept voor avondeten. Het is een combinatie van smaken die perfect samengaan. De ricotta en spinazie geven het gerecht een romige textuur en de knapperige spekjes geven het een extra smaak. Dit recept is eenvoudig te maken en het is een geweldige manier om je familie te verrassen met een lekker avondmaal.

Ingrediënten:

– 500 gram pasta
– 500 gram spinazie
– 250 gram ricotta
– 2 teentjes knoflook
– 2 eetlepels olijfolie
– 50 gram gerookte spekjes
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de knoflook toe. Bak de knoflook 1 minuut.

3. Voeg de spinazie toe en bak deze 2 minuten.

4. Voeg de ricotta toe en roer alles goed door elkaar.

5. Voeg de gekookte pasta toe en roer alles goed door elkaar.

6. Voeg de gerookte spekjes toe en roer alles goed door elkaar.

7. Breng op smaak met zout en peper.

8. Serveer de pasta met spinazie en ricotta direct.

Voor avondeten

Geef een reactie

Schuiven naar boven