Pannekoeken beslag

Pannekoeken zijn een heerlijk en eenvoudig gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Met dit recept voor pannekoekenbeslag kun je in een mum van tijd een heerlijke maaltijd op tafel zetten. Het beslag is makkelijk te maken en je kunt het zo zoet of zo pittig maken als je zelf wilt. Dit recept is voor een grote portie, dus je kunt er meerdere dagen van genieten.

Ingrediënten:

– 2 kopjes bloem
– 2 eetlepels suiker
– 1 theelepel bakpoeder
– 1/2 theelepel zout
– 2 eieren
– 1 1/2 kopjes melk
– 2 eetlepels boter, gesmolten

Bereidingswijze:

1. Meng de bloem, suiker, bakpoeder en zout in een grote kom.

2. Voeg de eieren, melk en gesmolten boter toe en mix tot een glad beslag.

3. Verwarm een koekenpan op middelhoog vuur.

4. Voeg een kleine hoeveelheid boter toe aan de pan en giet een kleine hoeveelheid beslag in de pan.

5. Bak de pannekoeken aan beide kanten goudbruin.

6. Serveer de pannekoeken warm met je favoriete toppings.

Pannekoeken beslag

Geef een reactie

Schuiven naar boven