Volkoren pasta

Volkoren pasta is een heerlijke, gezonde maaltijd die je in een handomdraai kunt bereiden. Het is een goede bron van vezels, eiwitten en vitamines en mineralen. Volkoren pasta is een geweldige manier om je maaltijd te verrijken met voedingsstoffen. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke volkoren pasta kunt maken met een paar eenvoudige ingrediënten.

Ingrediënten:

– 250 gram volkoren pasta
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1/2 theelepel zout
– 1/4 theelepel peper
– 1/4 theelepel gedroogde oregano
– 1/4 theelepel gedroogde basilicum
– 1/4 theelepel gedroogde peterselie
– 1/4 theelepel gedroogde tijm
– 1/4 theelepel gedroogde rozemarijn
– 1/4 theelepel gedroogde salie
– 1/4 theelepel gedroogde dragon
– 1/4 theelepel gedroogde marjolein
– 1/4 theelepel gedroogde majoraan

Bereidingswijze:

1. Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg de volkoren pasta toe en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking.

2. Verwarm de olijfolie in een kleine koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 minuut.

3. Voeg alle kruiden toe en bak deze nog 1 minuut.

4. Giet de pasta af en voeg de kruidenmengsel toe. Roer goed door.

5. Serveer de volkoren pasta met een salade of groenten naar keuze. Eet smakelijk!

Volkoren pasta

Geef een reactie

Schuiven naar boven