Vissticks

Vissticks zijn een heerlijk en gezond alternatief voor vlees. Ze zijn gemakkelijk te bereiden en kunnen worden geserveerd als een snack of als een hoofdgerecht. In dit recept leer je hoe je zelf vissticks kunt maken met een krokante korst en een heerlijke smaak.

Ingrediënten:

– 500 gram witvisfilet, in stukjes gesneden

– 2 eieren

– 2 eetlepels bloem

– 2 eetlepels paneermeel

– 1 theelepel knoflookpoeder

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

– Olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Klop de eieren in een kom en voeg de bloem, paneermeel, knoflookpoeder, paprikapoeder, zout en peper toe. Roer alles goed door elkaar.

3. Dip de visstukjes in het eimengsel en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat.

4. Sprenkel wat olijfolie over de visstukjes en zet de bakplaat in de oven. Bak de vissticks in ongeveer 15 minuten goudbruin en krokant.

5. Serveer de vissticks met een salade of een dip naar keuze.

Eet smakelijk!

Vissticks

Geef een reactie

Schuiven naar boven