Visschotel

Visschotel is een heerlijke maaltijd die gemakkelijk te maken is. Het is een gezonde optie die je kunt variëren met verschillende ingrediënten. In dit recept gebruiken we verse vis, aardappelen, groenten en een lekkere saus om een heerlijke visschotel te maken.

Ingrediënten:

– 500 gram verse visfilet
– 2 aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
– 1 ui, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 paprika, in blokjes gesneden
– 1 courgette, in plakjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels citroensap
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de visfilet in een ovenschaal en bestrooi met zout en peper.

3. Verdeel de aardappelblokjes, ui, knoflook, paprika en courgette over de vis.

4. Meng de olijfolie, citroensap, paprikapoeder, oregano, zout en peper in een kom en giet dit over de vis en groenten.

5. Bak de visschotel in de oven gedurende 25-30 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de visschotel met een salade of een andere groente.

Eet smakelijk!

Visschotel

Geef een reactie

Schuiven naar boven