Shaslick met spek

Shaslick met spek is een heerlijk en eenvoudig te bereiden gerecht. Het is een perfecte maaltijd voor een avondje thuis met vrienden of familie. Het is een lekker en gezond alternatief voor de traditionele hamburger. Met deze simpele stappen kun je een heerlijke shaslick met spek maken.

Ingrediënten:

– 500 gram gemengd gehakt
– 2 eetlepels Worcestershire saus
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 2 eetlepels olijfolie
– 4 plakjes spek
– 4 hamburgerbroodjes
– 1 ui, in ringen gesneden
– 1 tomaat, in plakjes gesneden
– 4 eetlepels mayonaise

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng het gehakt met de Worcestershire saus, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper.

3. Verdeel het gehaktmengsel in 4 gelijke porties en vorm er 4 burgers van.

4. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de burgers aan beide kanten goudbruin.

5. Leg de burgers op een bakplaat en leg er een plakje spek op.

6. Bak de burgers in de oven gedurende 10 minuten.

7. Beleg de hamburgerbroodjes met de ui, tomaat, mayonaise en de gebakken burgers met spek.

8. Serveer de shaslick met spek meteen.

Eet smakelijk!

Shaslick met spek

Geef een reactie

Schuiven naar boven