Vis taco

Vis taco’s zijn een heerlijke manier om vis te eten. Ze zijn gemakkelijk te maken en zijn een geweldige manier om een gezonde maaltijd te bereiden. In dit recept maken we vis taco’s met een heerlijke kruidige saus. We gebruiken verse vis, maar je kunt ook gebruik maken van gefrituurde vis. Deze taco’s zijn een geweldige manier om je visgerechten te variëren.

Ingrediënten:

– 500 gram verse visfilet
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 theelepel knoflookpoeder
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel chilipoeder
– 1 theelepel zout
– 1/2 theelepel peper
– 8 taco’s

Voor de saus:
– 1/2 kop mayonaise
– 1/4 kop crème fraîche
– 1 eetlepel limoensap
– 1 eetlepel koriander
– 1 eetlepel knoflookpoeder
– 1 eetlepel paprikapoeder
– 1 eetlepel chilipoeder

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de visfilet in kleine stukjes.

3. Meng de olijfolie, knoflookpoeder, paprikapoeder, komijnpoeder, chilipoeder, zout en peper in een kom.

4. Voeg de visstukjes toe en meng alles goed.

5. Leg de visstukjes op een bakplaat en zet deze in de oven. Bak de visstukjes gedurende 10-15 minuten.

6. Maak ondertussen de saus door alle ingrediënten voor de saus te mengen.

7. Verwarm de taco’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.

8. Verdeel de visstukjes over de taco’s en garneer met de saus.

9. Serveer de vis taco’s meteen.

Eet smakelijk!

Vis taco

Geef een reactie

Schuiven naar boven