Vis in de oven

Vis in de oven is een heerlijke manier om vis te bereiden. Het is eenvoudig, gezond en smaakvol. In dit recept gebruiken we een combinatie van knoflook, citroen, olijfolie en kruiden om de vis een heerlijke smaak te geven. De vis wordt gebakken in de oven totdat het gaar is en klaar om te serveren. Dit recept is een geweldige manier om vis te bereiden en is een geweldige optie voor een gezonde maaltijd.

Ingrediënten:

– 4 porties visfilet (zoals zalm, kabeljauw of tilapia)

– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 eetlepel citroensap
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– 1 theelepel gedroogde rozemarijn
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de visfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Meng de knoflook, citroensap, oregano, tijm, rozemarijn, zout en peper in een kom.

4. Bestrijk de visfilets met de kruidenmengsel.

5. Bak de vis in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de vis met een salade of groenten.

Vis in de oven

Geef een reactie

Schuiven naar boven