Vietnamese loempia

Vietnamese loempia’s zijn een heerlijke snack die je gemakkelijk thuis kunt maken. Ze zijn gevuld met een heerlijke combinatie van groenten, kruiden en vlees, en worden geserveerd met een zoetzure saus. Deze loempia’s zijn een geweldige manier om je familie en vrienden te verrassen met een lekkere maaltijd. Hieronder volgt een recept voor Vietnamese loempia’s.

Ingrediënten:

– 1 pakje loempiavellen
– 1 kopje gesneden wortelen
– 1 kopje gesneden komkommer
– 1 kopje gesneden taugé
– 1 kopje gesneden champignons
– 1 kopje gesneden ui
– 1 kopje gesneden kipfilet
– 1 eetlepel sojasaus
– 1 eetlepel vissaus
– 1 eetlepel sesamolie
– 1 eetlepel suiker
– 1 theelepel zout

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng alle ingrediënten in een grote kom.

3. Neem een loempiavel en leg het op een schoon werkblad.

4. Leg een lepel van het mengsel in het midden van het vel.

5. Vouw het vel dicht en druk de randen goed aan.

6. Leg de loempia’s op een met bakpapier beklede bakplaat.

7. Bak de loempia’s in de oven gedurende 15-20 minuten.

8. Serveer de loempia’s met zoetzure saus.

Vietnamese loempia

Geef een reactie

Schuiven naar boven