Met haloumi

Haloumi is een heerlijk, zout kaasje dat een lekkere smaak heeft en een stevige structuur. Het is een perfecte manier om een gezonde maaltijd te maken. In dit recept combineer je haloumi met groenten en kruiden om een smakelijke en gezonde maaltijd te maken.

Ingrediënten:

– 200 gram haloumi
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 ui, gesnipperd
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 1 rode paprika, in blokjes
– 1 courgette, in plakjes
– 1 theelepel komijn
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel oregano
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Snijd de haloumi in plakjes en leg deze op een bakplaat. Bestrijk de plakjes met olijfolie en bestrooi met zout en peper.

3. Bak de haloumi in de oven gedurende 10-15 minuten, of totdat de plakjes goudbruin zijn.

4. Verwarm intussen de olijfolie in een koekenpan en voeg de ui, knoflook, paprika, courgette, komijn, paprikapoeder en oregano toe. Bak de groenten gedurende 5-7 minuten, of totdat ze zacht zijn.

5. Voeg de gebakken haloumi toe aan de groenten en bak nog een paar minuten.

6. Serveer de haloumi met groenten warm.

Met haloumi

Geef een reactie

Schuiven naar boven