Victoriabaars

Victoriabaars is een heerlijk gerecht dat je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een combinatie van gebakken vis, aardappelen, uien en tomaten. Het is een lekker, gezond en voedzaam gerecht dat je heerlijk kunt serveren met een salade of groente. Hieronder volgt het recept voor victoriabaars.

Ingrediënten:

– 500 gram visfilet (bijvoorbeeld kabeljauw of schol)
– 2 grote aardappelen, geschild en in blokjes gesneden
– 2 uien, gesnipperd
– 2 tomaten, in blokjes gesneden
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 eetlepels citroensap
– 1 theelepel paprikapoeder
– 1 theelepel knoflookpoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de uien toe. Bak de uien tot ze glazig zijn.

3. Voeg de aardappelblokjes toe en bak deze ongeveer 5 minuten mee.

4. Voeg de tomatenblokjes toe en bak deze ongeveer 3 minuten mee.

5. Voeg de visfilet toe en bak deze ongeveer 5 minuten.

6. Voeg de kruiden toe en breng op smaak met zout en peper.

7. Voeg het citroensap toe en roer alles goed door elkaar.

8. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de victoriabaars ongeveer 20 minuten.

9. Serveer de victoriabaars met een salade of groente.

Eet smakelijk!

Victoriabaars

Geef een reactie

Schuiven naar boven