Goulash keurslager

Goulash keurslager is een heerlijke, smaakvolle maaltijd die je gemakkelijk thuis kunt maken. Het is een klassieke Hongaarse stoofschotel die wordt bereid met rundvlees, paprika, uien, tomaten en kruiden. Deze goulash keurslager is een heerlijke, smakelijke maaltijd die je hele gezin zal waarderen.

Ingrediënten:

– 500 gram rundergehakt
– 2 uien, fijngesneden
– 2 teentjes knoflook, fijngesneden
– 2 paprika’s, in blokjes
– 2 tomaten, in blokjes
– 2 eetlepels paprikapoeder
– 1 theelepel komijnpoeder
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel tijm
– 1 theelepel zout
– 1 theelepel peper
– 2 eetlepels olijfolie

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie in een grote koekenpan en voeg de uien, knoflook en rundergehakt toe. Bak het gehakt tot het gaar is.

3. Voeg de paprika, tomaten, paprikapoeder, komijnpoeder, oregano, tijm, zout en peper toe en roer goed door.

4. Breng het geheel aan de kook en laat het ongeveer 10 minuten zachtjes koken.

5. Verdeel het gehaktmengsel over een ovenschaal en zet de schaal in de oven. Bak de goulash keurslager gedurende 25 minuten.

6. Serveer de goulash keurslager met rijst of aardappelpuree.

Goulash keurslager

Geef een reactie

Schuiven naar boven