Victoria baars

Victoria baars is een heerlijk gerecht dat je in een handomdraai kunt maken. Het is een combinatie van gebakken vis, aardappelen, uien en tomaten. Het is een heerlijk gerecht dat je met een paar ingrediënten kunt maken en dat je in een mum van tijd op tafel hebt staan. Hieronder volgt het recept voor Victoria baars.

Ingrediënten:

– 500 gram visfilet (bijvoorbeeld kabeljauw of schol)

– 2 uien, gesnipperd

– 2 tomaten, in blokjes gesneden

– 2 aardappelen, geschild en in blokjes gesneden

– 2 eetlepels olijfolie

– 2 eetlepels boter

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel knoflookpoeder

– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Verhit de olijfolie en boter in een grote koekenpan.

3. Voeg de uien toe en bak deze tot ze glazig zijn.

4. Voeg de tomaten, aardappelen, paprikapoeder, knoflookpoeder, zout en peper toe en bak alles nog een paar minuten.

5. Voeg de vis toe en bak deze aan beide kanten goudbruin.

6. Verdeel het mengsel over een ovenschaal en zet deze in de oven.

7. Bak de Victoria baars in ongeveer 20 minuten gaar.

8. Serveer de Victoria baars met wat vers gesneden kruiden en een salade.

Eet smakelijk!

Victoria baars

Geef een reactie

Schuiven naar boven