Verse tuinbonen

Heerlijke verse tuinbonen zijn een geweldige manier om je maaltijd te verrijken. Deze bonen zijn vol van smaak en hebben een heerlijke crunch. In dit recept leer je hoe je deze bonen kunt koken en serveren met een paar eenvoudige ingrediënten. Je zult versteld staan van hoe lekker deze bonen zijn!

Ingrediënten:

– 500 gram verse tuinbonen

– 2 eetlepels olijfolie

– 1 ui, fijngesneden

– 2 teentjes knoflook, fijngesneden

– 1 theelepel paprikapoeder

– 1 theelepel zout

– 1/2 theelepel peper

– 2 eetlepels fijngehakte peterselie

Bereidingswijze:

1. Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg de tuinbonen toe en kook ze ongeveer 10 minuten. Giet de bonen af en spoel ze af met koud water.

2. Verwarm de olijfolie in een grote koekenpan op middelhoog vuur. Voeg de ui en knoflook toe en bak tot de ui zacht is.

3. Voeg de tuinbonen toe en bak nog een paar minuten.

4. Voeg de paprikapoeder, zout, peper en peterselie toe en roer goed door.

5. Laat de bonen nog een paar minuten bakken tot ze gaar zijn.

6. Serveer de bonen warm met je favoriete maaltijd.

Verse tuinbonen

Geef een reactie

Schuiven naar boven