Hertenrugfilet

Hertenrugfilet is een heerlijk stuk vlees dat je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept wordt de hertenrugfilet gebakken in een kruidige marinade, waardoor het een heerlijke smaak krijgt. De marinade bestaat uit olijfolie, knoflook, oregano, paprikapoeder, zout en peper. De hertenrugfilet wordt geserveerd met een frisse salade en aardappelpuree. Dit recept is een echte aanrader voor een feestelijke maaltijd.

Ingrediënten:

– 2 hertenrugfilets
– 2 eetlepels olijfolie
– 2 teentjes knoflook, fijngehakt
– 1 theelepel oregano
– 1 theelepel paprikapoeder
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Meng de olijfolie, knoflook, oregano, paprikapoeder, zout en peper in een kom.

3. Leg de hertenrugfilets in een ovenschaal en bestrijk ze met de marinade.

4. Bak de hertenrugfilets in de oven gedurende 20-25 minuten, of totdat ze gaar zijn.

5. Serveer de hertenrugfilets met een frisse salade en aardappelpuree.

Hertenrugfilet

Geef een reactie

Schuiven naar boven