Verse makreel

Makreel is een heerlijk en gezond vissoort die je op veel verschillende manieren kunt bereiden. In dit recept laten we je zien hoe je een heerlijke maaltijd kunt maken met verse makreel. De makreel wordt gebakken in een heerlijke combinatie van knoflook, citroen, olijfolie en kruiden. Dit gerecht is eenvoudig te maken en heerlijk om te eten.

Ingrediënten:

– 4 makreelfilets
– 2 teentjes knoflook, geperst
– 2 eetlepels olijfolie
– 1 citroen, in partjes
– 1 theelepel gedroogde oregano
– 1 theelepel gedroogde tijm
– Zout en peper naar smaak

Bereidingswijze:

1. Verwarm de oven voor op 200 graden Celsius.

2. Leg de makreelfilets op een bakplaat en bestrijk ze met de olijfolie.

3. Bestrooi de filets met de knoflook, oregano, tijm, zout en peper.

4. Leg de citroenpartjes op de filets.

5. Bak de makreel in de oven gedurende 15-20 minuten, of totdat de vis gaar is.

6. Serveer de makreel met een salade of aardappelen.

Verse makreel

Geef een reactie

Schuiven naar boven